Nyheder (Se også Facebook)

 

11.november 2022

Pressemeddelelse

 

Kliplé Mærken er stadig et kæmpe hit

 

Kliplé Mærken har netop offentliggjort deres regnskab for 2022 og det viser et rekordoverskud efter 2 års coronanedlukning. På mange områder har 2022 været et rekordår for Kliplé Mærken og komiteen er yderst tilfreds med resultatet. Kliplé Mærken har oplevet en omsætningsfremgang på ca. 16% og ender med et overskud på 471.000 kr. Formanden for komiteen Karina Tietje Rogat udtaler: ”Vi har haft et forrygende mærken i år. Vi har haft rekordmange gæster på pladsen. Vi tæller ikke gæsterne, men komiteens bud er, at vi har haft ca. 50.000-60.000 mennesker på pladsen henover weekenden. Det er fantastisk og viser, at Kliplé Mærken stadig er et kæmpe hit og bestemt ikke er glemt til trods for 2 års coronapause” Ifølge formanden har også afviklingen af Kliplé Mærken fungeret fuldt ud tilfredsstillende og dette kan ifølge formanden tilskrives de mange frivillige ”Vi har over 300 frivillige og hver og en af dem, yder en kæmpe indsats og det er vi så taknemmelig for” siger formanden. Overskuddet fra Kliplé Mærken tilfalder Kliplé Mærkens Støttefond, som hvert år uddeler en del af overskuddet til lokalområdets foreninger og lokale projekter.

21. april 2022

FONDSUDDELING VED KLIPLEV HALLEN
 
Lørdag den 30. april kl 10:00 ved Kliplev Hallen, deler Kliplé Mærkens Fond midler ud. Der er 75.000 kr at fordele. 13 ansøgere har søgt midler til større eller mindre projekter, ialt er der indsendt ansøgninger til Kliplé Mærkens fonden for næsten 200.000 kr.
 
Kl. 10 starter fondsuddelingen
 
Efter fondsuddelingen kan der købes billetter til Børnedisco og Seniorfrokost til Kliplé Mærken
 
Kliplev Ferguson Klub sælger grillpølser og Kliplev Hallen Cafeteria sælger drikkevare til både børn og voksne
Kliplev Ringriderforening arrangere cykelringridning for børn fra kl 10:30 ca.

 

5. november 2021

Kliplé Mærken 2022 er i fuld gang med at blive planlagt

Efter storskærms arrangementet som blev afholdt i juni, og frem til nu er der blevet arbejdet hårdt på at finde nye kræfter til at hjælpe med at løfte opgaven til at arrangere Kliplé Mærken, så der er lidt nye ansigter i forhold til tidligere men der er også et par velkendte ansigter i Mærkens regi.

Her får i en kort præsentation af Kliplé Mærkens komité 2021/22

Formand: Karina Tietje Rogat, kommer fra Bjerndrup og som blev genvalgt som formand men som stadig har sit første år som formand for et "rigtigt" Mærken tilgode.

Næstformand, depotformand og også formand for Kliplé Mærkens Fonden er Allan Jessen Theede, Allan er fra Kliplev og har været frivillig hjælper i mange år og komitémedlem i en håndfuld år.

Kasserer og musikansvarlig er Anneli Jensen som også kommer fra Kliplev, Anneli er den som har siddet længst i komitén.

Sekretær og Truckshow-formand er Ole Schmidt Filskov, han kommer fra Bjerndrup (midt imellem Kliplev og Bjerndrup), Ole har også siddet i komitén i en del år men har tidligere været frivillig bla. i Det Store telt.

Pladsformanden er Lars Jensen, Lars har tidligere været formand for Stuen men er nu rykket ud på Pladsen samt ind i komitén. Lars bor også i Kliplev.

Eventformand er Klaus Møller, han er fra Kliplev. Klaus har også en del erfaring med komitéarbejde hvor han tidligere har været valgt af LIF men nu sidder som tilvalgt. Klaus er igang med sin anden periode i komitén efter en kort pause.

Sikkerhedsformand er en ny "stilling" i komitén og der er også et nyt ansigt i komitén, den bestrides af Tommy Palmholt. Tommy er fra Kliplev.

Kræmmerformand bestrides også af et nyt ansigt. Det er Kathrin Herzog som er fra Bjerndrup.

Indkøbformands posten er også besat af et nyt ansigt. Det er Morten Demant Lindholt og han kommer fra Søgård.

Vi er rigtig glade for at komitémedlemmerne kommer fra hele sognet, hvor fondsmidlerne også bliver uddelt i.

Vi håber at i vil tage rigtigt godt imod de nye ansigter og at vi sammen kan komme i mål med det hvad det hele drejer sig om, nemlig Kliple´Mærken 2022. Nu skal vi igang med at finde musik, snakke med vores fantastiske formænd ude i teltene og så skal vi også have fundet et tema til festen i Det Store Telt fredag aften. 

 

18. november 2020

Regnskabsafslutning og konstituering i Kliple´ Mærkens komiteen

Efter et forår i Coronaens tegn og et deraf aflyst Kliple´ Mærken, kunne den afgående komite torsdag den 05. november, endelig sætte punktum for et meget specielt år. Planlægningen var ellers gået planmæssigt frem til den skæbnesvangre dag i april, hvor statsministeren som bekendt lukkede DK ned. Dette medførte, at komiteen valgte at træffe det svære valg at aflyse Kliple´ Mærken 2020. Samtidig betød det også, at der skulle træffes aftaler med leverandører, musiker og andre aftaleparter med henblik på at minimere Kliple´ Mærkens underskud videst muligt. Komiteen oplyser, at de har mødt utrolig stor forståelse og velvilje hos alle parter og dermed lykkedes det komiteen at reducere underskuddet til 139.000 kr., som er blevet dækket af statens kompensationsordning for markeder og festivaler. Dermed kan Kliple´ Mærkens komiteen sikre sig et resultat på 0,00 kr. i 2020.

Kliple´ Mærkens komiteen har også konstitueret sig for det næste år. Karina Tietje Rogat blev valgt som formand med Allan Jessen Theede som næstformand. Anneli Jensen fortsætter som kasserer og Ole Filskov fortsætter som sekretær. Øvrige komite medlemmer er Lars Jensen og Klaus Møller, hvoraf sidstnævnte er ny komitemedlem. Klaus træder ind i komiteen efter et års pause, så han er et velkendt ansigt i komiteen.

 

11. april 2020

Komiteen var klar
 
Formandsgruppen var klar
 
De frivilligehjælpere var klar
 
Programmet var klar
 
Det kunne være blevet så godt. Masser af musik og god mad, Storskærmfodbold hele weekenden, Roligan fest, truckershow og en udsolgt kræmmerplads.
 
Men øv, øv og igen øv - det hele må aflyses - desværre. Men vi holder ud i fællesskab - hver for sig, og glæder os til et fantastisk come back i 2021
 
Vi ses anden weekend i juni 2021
 
Kliple Mærkens komiteen

 

20. marts 2020

Kære venner af Kliplé Mærken
Komitén har kæmpet og gør det stadig og det er fordi vi stadig har en tro og et håb på at vi ikke må aflyse Kliplé Mærken 2020, vi forbereder os ihvertfald på at i kommer og fester som i plejer.
Men den situation Danmark er i , ja det meste af verden, har konsekvenser og det har den også for os.
Vi havde glædet os som små børn til at se EM i fodbold på storskærm sammen med jer alle sammen men det bliver der ikke noget af i 2020.
Temafesten som havde “Roligan” som tema er også droppet. Det betyder at vi er gået i tænkeboks for at finde et nyt tema.
Men noget positivt er der da, der er nemlig taget rigtig godt imod den “nye elev i klassen” nemlig TRUCKSHOW, rigtig mange har meldt sig til og der kommer hele tiden flere til.
Noget andet er alle de frivillige, de er bare klar. Flere af vores formænd har allerede vagtplanerne på plads og det er vi dybt taknemlige for.
Vi håber og krydser fingre for at vi kan holde Kliplé Mærken 2. weekend i juni
Så husk at følg myndighedernes anvisninger så vi kan få den virus udryddet og så vi kan holde Kliplé Mærken 2020

 

5. februar 2020

Er der også en sømand gemt i dig eller kan du bare godt lide at høre et flerstemmigt kor synge sømandsviser? Så skal du da komme og høre Aabenraa Shantykor i Kliplev Kirke onsdag den 10. juni (i KlipleMærken ugen). Du kan læse mere om Aabenraa Shantykor på www.shantykor.dk

tl_files/Kliplemaerken/Kliple Maerken 2020/Aabenraa Shantykor 1.jpg

7. februar 2020

Som noget nyt i år, vil du kunne slippe din indre trucker løs, når der er truckshow til KlipleMærken.

tl_files/Kliplemaerken/Kliple Maerken 2020/truckshow.png

3. februar 2020

Der har til aften været et mediemøde i KlipleMærken med henblik på udvikling og tilpasning af de fremtidige informationsveje til brugerne. 

7. december 2019

Regnskabet er afsluttet og godkendt og kan downloades i menuen til venstre. 

5. december 2019

Flere komite medlemmer var i år på valg. Mandag d. 9. december siges der officielt tak for samarbejdet til Klaus Møller og Torben Nielsen og Torben Østerballe. Nye medlemmer til komiteen er Karina Rogat og Lars Jensen. Nærmere info følger. Se evt. under "Om KlipleMærken" i menuen til venstre hvor ledelsen er beskrevet. Arbejdet til 2020 er forlængst igang og det bliver jo nok endnu et spændende KlipléMærken 2020. 

tl_files/Kliplemaerken/Kliple Maerken 2020/Billede af komite til 2020.jpg

Den nye komitè fra efteråret 2019. 

15. april 2019

Så bliver der åbnet for salg af billetter til årets arrangementer og koncerter til Kliple Mærken. Der er gode tilbagemeldinger og især i år er der ekstra stor forespørgsel fra besøgende. Ikke tidligere har vi oplevevet så stor aktivitet omkring billetsalget så vi kan kun opfordre til at bestille i god tid. Vi glæder os, vi glæder os især til at se alle jer gæster. https://kliplemaerken.safeticket.dk/

1. april 2019

Så er der inviteret til jubilæums hygge.

tl_files/Kliplemaerken/Kliple Maerken 2019/IMG_20190401_203652.jpg

 

10. marts 2019

Kliple Mærken havde i anledning af 50 års jubilæet her i 2019, udskrevet en konkurrence hvor det gjaldt om at kreere et logo til anledningen. Vinder af konkurrencen blev Søren Frederiksen fra Kliplev. Tillykke til Søren, og et super flot logo har set dagens lys. Tak til alle der bidrog til konkurrencen. Her ses Allan J. Theede fra komiteen sige tillykke til Søren Frederiksen.

tl_files/Kliplemaerken/Kliple Maerken 2019/vinder-jubilaeums logo 2019 314x205.jpg        tl_files/Kliplemaerken/Kliple Maerken 2019/Jubibilledevinder 362x256.jpg

1. marts 2019

Gennem mange år har hjemmeværnet stået for at hjælpe folk over Søgårdvej mellem vores to kræmmerpladser om lørdagen. Det gør de ikke mere. Lige nu har vi 3 trafikofficiels fra Grindsted til at hjælpe os. Vi vil gerne have uddannet vore egne. Kliple Mærken betaler for kurset men forventer til gengæld at du som frivillig hjælper os de kommende år fremover. 

 

Kurset tager to dage og DGI holder kursus på Arena i Aabenraa den fredag 22. marts kl. 16 - 22 og lørdag den 23. marts kl. 9 - 17. Tilmelding og yderligere oplysninger ved formand Severin på tlf. 23640172. 
Tilmelding hurtigst muligt og senest den 8.marts.
 
Det kræver at man har haft kørekort i mindst 3 år og at man indenfor de sidste fem år har gennemgået et førstehjælpskursus. Hvis man ikke har det, betaler mærken også for dette.
 
24. januar 2019

 

Lidt status på det nuværende arbejde.
Kirkekoncerten bliver med trompetist Per Nielsen, Seniorfrokost i cafeteltet med Keld og Hilda samt buffet i stedet for platte. Lørdag aften i cafeteltet er med Johnny Madsen Jam og med wienerschnitzel på tallerkenen. Fredag aften er temaet "Back to 69" i bred forstand og med OS3 som hovednavnet. Lørdag aften får det store telt besøg af Johnny Deluxe og ItaloBrothers (Nu skal det lykkes). Børne underholdningen søndag leveres af tryllekunstner Henning Nielsen og så slutter det hele selvfølgelig med Kandis og fyrværkeri for fuld knald søndag aften. 

 

Vi har ikke noget på programmet 2.pinsedag. Kliple Mærken ligger i år i pinsen.  

 

Vi arbejder lige nu med muligheden for dankort og måske også Mobilpay som betalingsmiddel, men det har vist sig at være en lidt større udfordring. Nærmere om dette senere. 

 

En anden nyhed er at man til caf'eaftenen skal vælge en plads samtidig med at man køber sin billet.

 

Efter vinterferien påbegyndes det resultatgivende arbejde med e ndel møder i grupperne og med de forskellige udvalg. 

 

Mandag den 27.maj kl. 19.00 er der formandsmøde hvor de sidste detaljer og nye tiltag gennemgåes. 

 

Men ellers så er KlipleMærken at finde til forårs markedet den 4.maj ved Brugsen og så har vi billetsalgsdag ved Straagaards smedie, lørdag den 25.maj med uddeling af støttemidler. Samtidig holder vi en lille uformel reception.

15. november

Billede af den nye komitee konstitueret efterår 2018

tl_files/Kliplemaerken/Kliple Maerken 2019/Komitee efterar 2018 448x336.jpg

13. november 2018

Så er regnskaberne afsluttet og kan ses under downloads

5. november 2018

Årets julekomsammen for formænd hvor der ikke kun hygges men også bliver evalueret på pret der gik og tales om fremtidens udfordringer blev i år aflyst og istedet kørte man i fælles flok på besøg hos Albani i Odense hvor leverandøren af drikkevarerne til Kliple Mærken gennem efterhånden mange år (Royal Unibrew) viste rundt og fortalte anekdoter om bryggeriet. En spændende og udviklende tur for alle. 

1. november 2018

Stille og roligt er arbejdet ved at komme op i et noget højere gear igen efter sommerens store succes af et Kliple Mærken. 2. weekend i juni 2019 går det med sikkerhed løs igen. Året 2019 er et jubilæumsår for arrangementet og man vil forsøge at gøre lidt ekstra ud af Sønderjyllands fedeste byfest. Nærmere følger løbende her på siden men også på de officielle sociale medier tilknyttet Kliple Mærken.

Der arbejdes på at få afsluttet år 2018 rent rapportmæssigt så vi kan offentliggøre resultatet. Vi regner med at have dette klar omkring 1. december. 

Rent organisatorisk er der sket enkelte ændringer. Der er kommet et par nye ansigter ind i selve komiteen men også på enkelte formandsposter har der været en mindre naturlig udskiftning. Se på forsiden "Om Kliple Mærken"

21. april 2018

Så er programmet endeligt fastlagt og kan findes under Program i menuen hvor det også kan udskrives. 

8. april 2018

Der er gang i billetsalget og det ser ud som der bliver rift om pladserne i år. Det er jo dejligt. På forsiden af hjemmesiden og på Facebook kan man fra nu af følge lidt med i hvad der sker. Der er så småt begyndt at komme annoncer i lokalbladene og allerede lørdag den 26. maj er der uddeling af fondsmidler og salg af billetter til seniorfrokosten og børnedisco. Vi er på rette vej og foråret er jo også kommet nu. 

31. marts 2018

Så er der åbnet for billetsalget til årets arrangementer til Kliple Mærken. Billetter til 80er fest og til seniorfrokosten skal dog købes separat. Disse billetter kan dog købes lørdag den 26. maj ved Straagårds Smedje i forbindelse med uddeling af fondsmidler. Se også under billetsalg i menuen. 

26. februar 2018

Programmet for 2018 er næsten på plads og kan nu offentliggøres med forbehold for ændringer. Se i menuen under Program 2018 på forsiden.  

4. februar 2018

Der er foretaget en mindre udskiftning i formandssetuppet til mærken 2018. Vi kan sige velkommen til den nye formand i køkkenteltet, nemlig Helle Ehm fra Lundtoft som afløser Lene Redleffsen.

Men vi er stadig på jagt efter en næstformand der kan være Helle behjælpelig med det store arbejde i køkkenet.

I selve komiteen er Torben Østerballe indtrådt. Vi havde i komiteen en udfordring da vi jo selvfølgelig skal leve op til de aftalte vedtægter og har derfor søgt efter en ekstra person til komiteen. Det er hermed lykkedes. Torben Østerballe kommer ind på området omkring koordinering af de forskellige fest aktiviteter. 

13. januar 2018

Der er nye retningslinjer omkring stadeplads/kræmmermarked til årets KlipleMærken. Disse kan ses under punktet Stadeplads i menuen på forsiden.  

20. december 2017

Kliple Mærken har sædvanen tro afviklet julehygge for afdelingsformænd og nøglepersoner. Som altid var der hyggelig stemning og lidt at spise. Der blev takket af med de formænd der ønskede en pause og sagt velkommen til nye. Senere offentligøres de nye personer, når opgaverne er faldet på plads og fordelt. Selve julehyggen er ikke kun hygge men bliver også brugt til en god dialog på tværs om forbedringer og nye tiltag og rettelser. Samtidig er medlemmer af komiteen tilstede og svarer på spørgsmål og kommer med gode råd og hjælp udfra formændenes ønsker.  

5. december 2017

Årsregnskabet med kommentarer både for Kliple Mærken men også for støttefonden er nu afsluttet og frit tilgængelig her på hjemmesiden. Kig ind under download i menuen. Her finder man også tidligere års resultater, som et led i Kliple Mærkens åbne politik og synlighed. 

15. september 2017

Komiteen har nydt et par stille måneder men her fra september er blusset igen skruet op og planlægningen af 2018 kører for fulde sejl. I begyndelsen af 2018 er mange brikker allerede samlet til et brag af en lang weekend i juni. Følg med her på hjemmesiden og på vores Facebook side. 

11. juni 2017

Vi står midt i afvikingen af årets superfest i Kliplev. Det har som altid været en fantastisk oplevelse og især pga. alle de glade feststemte gæster i alle aldre der altid ligger vejen forbi vores plads, kan vi allerede nu sige at det har været en kæmoe succes. Lørdag aften fik arrangørerne en pludselig udfordring da et af de store navne måtte melde afbud pga sygdom. En hurtig proffesionel indsats gjorde dog at det lykkedes at skaffe et andet kendt navn, nemlig DJ Alligator. Udover dette lykkedes det også at få aftenens store overraskelse Ritalin med, og det viste sig at være en super kombination. Et gyngende telt fik testet teltpløkkerne !!!!!

20. maj 2017

Uddeling af fondsmidler 2017. Formand Torben Nielsen delte med stor glæde kuverter ud til de fremmødte repræsentanter fra de heldige foreninger. De 11 foreninger, der blev tilgodeset denne gang var:

Søgaardhulen (15.000 kroner), Kliplev Jagtforening (5000 kr.), Lundtoft IF Håndbold (4500 kr.), Legepladsen på Kirkegårdsvej (2398 kr.),  Bjerndrup/Perbøl Jagtforening (5000 kr.), Kliplev Sogns Voksenundervisning (10.000 kr.), Kliplev Hallen (15.000 kr.), Åben Hal (7000 kr.), Straagaards Smedie (9000 kr.), Lokalhistorisk Forening for Kliplev Sogn (8500) og Lundtoft IF Fodbold (23.000 kr.)

Tillykke til alle

 

6. maj 2017

Til weekendens forårsmarked i Kliplev var KlipleMærken synlig med en fin stand hvor der blev solgt billetter til de forskellige arrangementer. Som annonceret andetsteds var specielt salget af billetter til seniorfrokosten i højsædet på standen da disse ikke kan købes online i år. Billetsalget går generelt strygende og man opfordres til at få købt de billetter man har brug til de arrangementer man vil deltage i. Fra komiteen deltog Anneli Jensen og Klaus Møller.

tl_files/Kliplemaerken/billetsalg.jpg

 

15. marts 2017 - Samling af hjælpere

Komite og nye som afgående aktivitetsformænd var samlet i Kliplevhallen for at drøfte Kliple Mærken 2017. 

Der blev uddelt blomster og der blev talt om nye tiltag og initiativer. En god hyggelig aften hvor der blev takket og taget afsked med afgående aktivitetsformænd. Nu er vi så allerede midt i arrangement 2017 og lige om hjælp går det for alvor løs for alle de frivillige i og omkring Kliple Mærken. Billedet er fra december 2016. 

tl_files/Kliplemaerken/Forside-ikoner/Julekomsammen hallen dec 16 418x240.jpg

 

10. marts 2017 - Midler fra fonden

Det er nu muligt at sende en ansøgning til Kliple Mærkens Støttefond. Sidste frist for modtagelse af ansøgningen er den 28. april 2017. 

1. marts 2017

Program og underholdning er nu offentliggjort og på plads. 

26. januar 2017 - Ny plan for pladsen

Der er over vinteren og egentlig allerede efter afslutningen af Kliple Mærken 2016 blevet arbejdet med at forbedre opstillingen af kræmmerpladser, egne aktiviteter, gæsteaktiviteter, toiletforhold og tivoli. Under menupunktet Stadeplads er den nye oversigtsplan tilgængelig. Der er rykket rundt på en del, men det væsentlige i denne omrokering er en forbedret adgang og ikke mindst service for alle vores gæster. Vi er overbeviste om at det bliver en succes og vi er også forholdsvis sikre på at ingen vil fare vild til årets fest 2. weekend i juni. 

26. januar 2017 - Komité konstitueret for 2017

Kliple Mærkens komiteen er trådt i arbejdstøjet, efter den nye opsætning er på plads. Komiteen har konstitueret sig og nu kan der for alvor sættes skub i tingene så Sønderjyllands bedste byfest også i år kan løbe af stablen 2. weekend i juni. 
 
 
 
18. januar 2017 - UDLODNING AF MIDLER FRA KLIPLE MÆRKENS STØTTEFOND 2017

Igen i år har I som forening mulighed for at søge midler fra Kliple Mærkens Støttefond af 1984.

Vi støtter Kultur- og almennyttige formål i Kliplev Gl. Sogn, og har I et projekt I mener opfylder vores formålsparagraffer, så er i velkommen til at sende os en ansøgning. Er man i tvivl om man er berettiget til at søge så kontakt endelig komiteen. Se under kontaktoplysninger. 

Ansøgningen skal være os i hænde typisk midt april (Annonceres særskilt), og midlerne vil herefter blive fordelt i starten af maj måned til den årlige billetsalgsdag ved Straagårds Smedje i Kliple. Der bliver årligt overført et beløb fra årets overskud som udloddes via fonden til de udvalgte gode formål.

Herunder følger ældre nyheder

......